Meer resultaten voor tekst

tekst
tekst
Historische teksten als de Reinaert of de Max Havelaar zijn ook voor hedendaagse scholieren boeiend, als ze de juiste handreiking krijgen. In onze reeks wordt de tekst toegelicht en waar nodig ingekort, maar vooral op boeiende wijze in de historische context geplaatst.
Tekst nodig? Tekst en de rest Petra Noordhuis.
En het moet er ook nog eens gelikt uitzien. Regel dat maar eens binnen die veel te krappe deadline. Iedereen houdt van lekker leesbare tekst. Ik schrijf artikelen voor wetenschappelijke tijdschriften en voor magazines voor cliënten met een verstandelijke beperking.
Voorlezen van de tekst.
Klik daarvoor op het plaatje van de luidspreker of op de tekst lees voor. De tekst op die pagina wordt dan automatisch voorgelezen. Ook van pdf-documenten die u kunt downloaden, kunt u de tekst beluisteren. Klik in dat geval op de link met de tekst Lees voor: documentnaam.
bol.com Tekst voor tekst 9789023902379 B. van Oeveren Boeken.
Tekst voor Tekst is een boek waarin vers voor vers van de Bijbel uitgelegd wordt, nadat eerst elk bijbelboek voorafgegaan wordt door een inleiding, de tijd waarin het bijbelboek ontstaan is, de thema's' genoemd worden en de betekenis van het betreffende bijbelboek.
Voor Tekst. Dé specialist in teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie.
Schrijven, adviseren en trainen. Als het gaat om teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie doen we bij Voor Tekst niets liever. En we doen niets anders. We zijn dé specialist in vacatureteksten, webteksten, testimonials, e-mailteksten en meer teksten binnen arbeidsmarktcommunicatie. Online en offline.
Tips voor het schrijven van een plezierige tekst.
Hou naast het doel van het schrijven van de tekst, ook de doelgroep van de tekst in uw achterhoofd. Schrijft u een tekst voor mensen die weinig van het onderwerp afweten, dan moet u termen uitleggen om de tekst begrijpelijk te houden.
Tekst Taaldacht.
Het IJslands heeft echter naast texti het evenwoord lesmál tekst, letterlijk leesspraak, leestaal. Het Hongaars is een andere uitzondering; het gewone woord voor tekst is daar szöveg, een afleiding bij het werkwoord sz weven. In het bedenken van een Nederlands evenwoord voor tekst kan voorbeeld worden genomen aan de opbouw van textus en szöveg.
Tekst Uitleg NH Radio.
Theatermakers, kleinkunstenaars, acteurs en schrijvers. Ze komen allemaal langs in Tekst en Uitleg. En tussen de verhalen door is er ruimte voor mooie liedjes. Goede gesprekken en muziek om naar te luisteren in Tekst en Uitleg. Een programma dat woord houdt. Beluister de podcast van Tekst Uitleg.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: tekst. tekst de; m; meervoud: teksten 1 het geheel van de bewoordingen waarin een geschrift, een toespraak enz. is gesteld 2 Bijbelpassage 3 de woorden bij een muzikale compositie t e ksten tekstte, heeft getekst 1 m.b.t.
Tekst toevoegen en bewerken Word.
Selecteer een optie als u het lettertype, de tekengrootte of de tekstkleur wilt wijzigen of als u de tekst vet of cursief wilt maken of onderstrepen. Selecteer de tekst met de opmaak die u wilt kopiëren. Klik op Opmaak kopiëren/plakken en selecteer de tekst die u dezelfde opmaak wilt geven.
tekst WikiWoordenboek.
taalkunde verzameling van letters en/of woorden. Onderstreep de belangrijkste delen van de tekst om deze makkelijk terug te vinden. Mooi hè, hoe een tekst uit 1923 nog altijd zo actueel is. Jetfighter veegde de kruimels van haar shirt, deed haar zware rugzak weer om en vertrok in haar onnavolgbare snelle tempo.

Contacteer ons